Kort med egengjord bakgrund

Hej! Idag har jag använt mig av ett stämpelset som jag har visat förut från Nicole Tamarin. Jag började med att pudra mitt akvarellpapper med EK success powder som gör att embosspulvret inte fastnar på pappret där jag inte vill ha det. Jag stämplade sedan med hjälp av Misti och Versa mark embossdyna. Jag hällde sedan på sedan på vitt embosspulver.
bild1
I nästa steg använde jag två av Distress Oxide, twisted citron och Broken china som jag stämplade på en jättebra palett, lätt att rengöra och det funkar också bra att bara låta färgerna torka på den och använda dem senare, länk finns under bilderna. Jag blötte ner akvarellpappret och målade först citronerna och torkade dem med embosspistolen för att sedan måla bakgrunden med det blåa. Jag tog även en grön dyna och målade bladen med den( minns inte vilken grön det var, tyvärr)
bild2
På en bit vellum stämplade jag ifrån setet sweetest wishes och embossade först det, sedan stämplade jag till min kompis från Inky Wings och embossade även det. Vek det runt kortet och limmade fast det lite på baksidan.
bild4
Satte kortet på ett svart cardstock och sedan limmade jag fast det på kortstommen.

bild5
Det var allt för denna onsdagen, vi kanske ses nästa vecka 🙂 Kram

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill 12X12 40lb – White Vellum
Nicole Tamarin Cling Mount Stamp Set – Lemonade
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Viktigt

Distress Inks
MISTI Stamp Tool

Art Impressions Watercolor Palette
Lawn Fawn Embossing Powder – White
VersaMark Watermark Stamp Pad 1´Cube
Ranger Ink Heat Tool
 EK Success Powder Tool Applicator

250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *