Dom vill jag ha!

IMG_5685

För en månad sedan hade jag en scrappträff med några av mina vänner. Dessa var två saker jag gjorde vid det tillfället. När jag kom hem så kollade barnen på vad jag hade gjort under dagen och dessa var sonens favorit; Dom vill jag ha!

IMG_5686

IMG_5690

Personligen så gillar jag den lilla påsen från Lawn Fawn så himla mycket, man kan verkligen göra så mycket av den.

IMG_5687

IMG_5689

Båda påsarna har jag gjort i vit cardstock. Sedan stämpla jag den ena full med robotar och den andra distressa jag innan jag stämpla olika piratstämplar över hela. Allt är från Lawn Fawn, förutom tapen jag använde för att sätta ihop dom:-) Då använde jag Scor Tape, den använder jag alltid när det måste sitta fast ordentligt! Den sviker mig aldrig!

Jag gjorde fler saker med Lawn Fawn på denna träffen och om två veckor får ni se hur ett av korten blev som jag gjorde.

Ha det så gott!

Material
Lawn Fawn Custom Craft – Die Goodie Bag
Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Beep Boop Birthday
Lawn Fawn Custom Craft Die – Beep Boop Birthday
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 308/Pkg – White Mini
Memento Ink Pad Tuxedo Black
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Scor-Tape 0.25´X27 Yds
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Ahoy, Matey
Lawn Fawn Custom Craft Die – Ahoy, Matey
Tim Holtz Distress Ink Pad walnut stain

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *