Blå julkort – Crafters Companion

Jag brukar inte vilja börja med julkorten så tidigt men när jag såg Saras kollektion Winter Wonderland, från Crafters Companion, ja – då var jag totalt såld! SÅ vackra färger! Egentligen är det lite otippat att jag skulle gilla dem eftersom de är lite fööör glittriga för min smak men… man kan väl alltid ändra sig vad gäller glitter 😉
På det första kortet använde jag ett av de vackra papperen med julstjärnor. Jag klippte ut julstjärnor från ett annat papper och limmade fast som dekoration tillsammans med några halvpärlor. Som ni kanske kan se la jag glace på blommorna. Även snöret tillhör kollektionen – jättesnyggt! Bokstäverna har jag stansat ut i Coles ABCs från Lawn Fawn. Jag satte Stick-It på båda sidor innan jag stansade ut. När bokstäverna är fastlimmade på kortet tog jag bort Stick-It på ovansidan och foilade bokstäverna. Det blir inte riktigt till 100% täckt men det är fullt acceptabelt tycker jag! Kan ni se att jag använt två olika färger på foil? 🙂Kort nummer två blev väääldigt glittrigt 🙂
Här använde jag den stora snöflingedien till bakgrund – visst är den snygg! Jag har stansat ut den i Mirror Card, som tillhör kollektionen, men innan jag stansar – Stick-It! Det är just vid denna typen av dies som man undrar – HUR klarade jag mig utan Stick-It? På denna bilden ser ni ett annat av de snygga snörena. Cirkeln har jag satt fast med 3d-tejp.På det sista kortet har jag använt två andra dies i kollektionen, snöflinga och snöflingekant. Jag bara älskar dem – tycker de är jättesnygga! De är utstansade i Glitter card och även i detta fallet – glöm inte Stick-It! Ett tips – när ni ska limma fast exempelvis bokstäver och vill ha dem rakt – använd t-linjalen!! Det är jätteenkelt att få bokstäverna på rätt plats då!

På återseende! Scrappa lugnt!

Material:

Sara Signature Collection Winter Wonderland Metal Die – Snowflake Quartet  
Sara Signature Collection Winter Wonderland Metal Die – Snowflurry  
Sara Signature Collection Winter Wonderland Metal Die – Dendritic Crystals  
Lawn Fawn Custom Craft Dies – Stitched Party Banners  
Lawn Fawn Custom Craft Die – Coles ABCs

Crafters Companion Sara Signature Collection Winter Wonderland – 6×6 Paper Pad  
Crafters Companion Sara Signature Collection Winter Wonderland – A4 Luxury Matt Mirror Card  
Sara Signature Collection Winter Wonderland – A4 Luxury Glitter Card   
Bazzill Cardstock  
Sara Signature Collection Winter Wonderland 4pk – Foil Rolls   
Sara Signature Collection Winter Wonderland 3pk – Metallic Bakers Twine  

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
C-Thru Junior
 12  T-Squa 
EK Success Powder Tool Applicator
Provo Craft Cuttlebug Machine
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *