Kort med Tim Holtz mask och Nuvo glimmer pasta.

Hej! Idag har jag fått inspiration av min vän Lena som också skriver här i bloggen. Hon har gjort så fina kort med hjälp av bla Tim Holtz masker. Det finns en uppsjö av olika masker och jag vet att de även säljs tre och tre. Jag har tejpat fast pappret och sedan även masken som jag använde. En palett kniv är bra att kleta på pastan med men först…
bild1
Väljer jag ut färger som jag vill ha, jag är ju lite förtjust i regnbågens färger så jag väljer ut sex färger som jag sedan för på med hjälp av bleding tools.  Ta inte bort masken från pappret!
bild2
Låt gärna färgerna torka lite för de färgar av sig på pastan, så jag la inte tillbaka överflödet i burken igen.Jag ta en bra klick av glitterpastan och styrker ut den över masken. Trycker, stryker ut pastan så den tränger ner ordentligt i hålen. När jag är nöjd tar jag försiktigt bort masken och tvättar av den ganska omgående. Tar bort tejpen och lägger undan kortet för att det ska torka.
bild3
Under tiden som det torkar skär jag ut en bit vellumpapper och stämplar med svart StazOn text från Inky Wings. Låter även detta torka en stund så jag inte kletar ut den.
bild4
Viker texten runt kortet och fäster det på undersidan, innan jag limmar fast det på ett svart cardstock. Limmar sedan fast allt på en kort stomme.
bild5
Det var allt för idag, hoppas ni kikar in igen, vi ses om 14 dagar. Kram <3
Material:

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Bubble
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Längtar Script
Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4
Crafters Companion Printable Vellum Paper  

Bazzill Cardstock

Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad
StazOn Midi Ink Pad – Jet Black
Tonic Studios Nuvo Glimmer Paste – Moonstone 953N
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – 

MISTI Stamp Tool

250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *