Vicky Papaioannou

I helgen var jag på 2 kurser hos CiLi in Papers kursledare var Vicky Papaioannou hon har en egen Youtube kanal och har ni inte kollat in hennes alster så rekommenderar jag denna varmt. Hon är så inspirerande och duktig, vi hade så roligt så jag fortsatte i början på veckan av bara farten i boken vi fick i kurskitet. Grundat uppslaget med 2 akrylfärger, detta fick torka och sedan stämplade jag med Archival Ink i nästan samma färg som grunden. Sedan en stencil för att göra strålarna med nuvo mousse. Stämplat runt som en ram med stämplar från Attic Treasures från Tim Holtz med svart Archival Ink. Lite stänk  med vit gesso och svart akrylfärg. Stämplade glaset på ett löst mixt mediapapper och färglagt med akrylfärger, stämplade även glaset i boken. Klippte ut det färglagda glaset och klistrade in i boken. Stämplat ”happy” direkt i boken och den andra texten på mixt mediapapper som jag klippte ut och klistrade fast. till sist lite vita high lights här och där.

Materiallista:
Ranger Dylusions Creative Journal Small 5X8
Dylusions Paint 59 ml – Tangerine Dream
Dylusions Paint 59 ml – Squeezed Orange
Ranger Ink Archival Inkpad – Monarch Orange
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Rays
Tonic Studios Nuvo Embellishment Mousse – Burnished Bronze 814N
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Attic Treasures
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Dina Wakley Media Gesso 59ml Tube – White
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle – Black Soot
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Cocktails Blueprint
Dylusions Mixed Media Cardstock 10/Pkg – 8.5X11
Tim Holtz Idea-0logy Cling Foam Stamps 37/Pkg – Type Lowercase Alpha
Dylusions Cling Stamp 8.5X7 – Shut Up And Color
Uni-Ball Signo Impact Gel Pen Bold Point – White

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *