Julkort – Gemini stamp and die

Hej, det blev några julkort med de nya Gemini stamp and die. Högerkanten på framsidan av kortet ”ojämn” i kanten då den är utstansad efter stämpeln. Tyvärr framkommer inte det på dagens kort då jag har fotat ute och korten blåste omkull hela tiden så jag fick fota dem liggande. Jag gjorde liknande kort men med annat motiv tidigare här i bloggen, de korten står upp så ni kan se principen HÄR

Den söta snögubben kunde jag ju bara inte låta bli att göra ett kort med. Här blev det mycke glitter, tänkte mig en gnistrande snötäckt dag.

Nästa kort stansade jag ut lite olika snöstjärnor i glittrigt papper. Kanten stämplade jag med ”snowflakes” i en blå färg som jag sedan målade över med glitterpenna.

Det sista kortet använde jag mig av samma stämpel och stämpeldyna men jag embossade med Clear embossingpulver. Tyvärr syns det väldigt dåligt på bilden eftersom jag har stämplat på ”matt mirror” det blänker en del. God Jul deisen är från Rox stamps.

Material:
Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4
Sara Signature Collection Winter Wonderland – A4 Luxury Glitter Card
Sara Signature Collection Winter Wonderland – A4 Luxury Matt Mirror Card
Crafters Companion Gemini Stamp & Die Set – Snowflakes
Crafters Companion Gemini Stamp & Die Set – Snowman
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies 14/Pkg – Paper Snowflakes, Mini 
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die set 9/Pkg – Swirling Stars
Spectrum Noir Illustrator
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens 2/Pkg– Glitter Gloss 888N
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Perfect Pastels
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive – 200N
Tonic Studios Nuvo Glue Pen – Smooth Precision – 206n
Ranger Ink Archival Inkpad – Cornflower Blue
Stampendous Detail Embossing Powder – Clear

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *