Vinterhälsning

Hej! idag vill jag göra ett vinterkort, inte ett specifikt julkort utan ett som jag kan skicka som en vinterhälsning bara. Jag letade fram tre olika blå färger av Distress Oxide, och kladdade ut lite färg på min palett och sprutade med vatten. Sedan lade jag akvarellpappret i färgen.

louise5
Jag torkade pappret med min ”fön” och tyckte att det blev lite för ljust så jag tog lite mer färg och tryckte lite till. Detta kan man ju göra hur mycket  man vill tills det blir som man tänkt sig.
louise4
Torka gärna pappret mellan lagren som man lägger på. Här är jag helt nöjd med resultatet.
louise3
Nu är det dags för motivet, jag är ju förtjust i Lawn Fawn stämplar så här har jag tagit fram stämpelsetet Thanks a latte, som jag använde mig av förra gången jag bloggade, ett mycket användbart set 🙂 Stämplade med hjälp av min Misti och sedan några marshmallows i kopparna.
louise6
Var lite sugen att stämpla med en polkagrisstång också och jag målade alla kopparna med hjälp av mina Distress ink refiller. Jag ”maskade” in stången i koppen med Post It lappen
louise2
Tog fram mina julstämplar från InkyWings och stämplade vinterhälsning på bakgrunden.
louise7
Hade funderingar på att använda mig av en röd kortstomme men då blir det ju ett julkort och det var ju inte det jag ville utan ett vinterkort. Jag hade ett blått Cardstock hemma så jag tog det istället. Jag stämplade lite rök och gick på med en glitterpenna på motivet (syns tyvärr inte på fotot) och några prickar med en vit penna ( som jag hade här hemma) på banden och koppen. (Jag länkar till en vit penna men har tyvärr ingen erfarenhet av denna. ) Några linjer med en svart penna så är kortet färdigt.
louise1

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

 Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Thanks A Latte
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – God Jul

Tim Holtz Distress
Distress Inks

Ranger Ink Heat Tool
MISTI Stamp Tool
Altenew Watercolor Palette – Large
Uni-Ball Signo Impact Gel Pen Bold Point – White
VersaFine Ink Pad Onyx Black
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens 2/Pkg– Glitter Gloss 888N

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *