Minialbum med Maja Design

Jag har börjat med jularbetet och visar Er här ett minialbum med julpapper från Maja Design. Jag använt mig ut av den senaste kollektionen som kom vintern 2017, Joyous Winterdays.
Detta albumet är lite mindre än det jag brukar göra detta är 7×8,5 tum. Jag har börjat med att klä in hela albumet i juteväv, för att få en riktigt rustik känsla. Sen har jag skrapat alla kanter på alla papper för att få en vintage känsla och sen har jag jobbat mycket lager på lager för att få det så som jag vill ha det.

Både på framsidan och på ryggen har jag jobbat med lager på lager och 3D-kuddar för att få höjd.

Träddekorationerna som jag har använt mig av, kommer från Kaisercraft.

För att lätt kunna få ut fotomattorna som sitter inne i varje blad, så har jag använt mig ut av de ”frimärken” som sitter på klipparket som tillhör serien. Jag har satt ett på framsidan och ett på baksidan, både för att det ger bättre stadga, men också för att jag tycker att det ser snyggare ut.

Sen får man ju absolut inte glömma att använda ”remsorna” som sitter längst ner på varje mönsterpapper. På ena sidan står det Maja Design och vilken serie, och vad exakt det pappret heter, men på baksidan finns det dessa fantastiska mönster som passar så bra att dekorera med.

Ha det fint där ute, till nästa gång

Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Classic Kraft
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Winterdays – Dusty teal
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Winterdays – Ice Blue
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Winterdays – Red
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Winterdays – Green
Maja Design Joyous Winterdays – Ephemera
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Cozy inside
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Blizzard
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Chilly
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Mr Snowman
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Sparkle
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Frost
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Snowball fight
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Glisten
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Cheerful
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Santa Claus
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Christmas time
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Make decorations
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Pick a tree
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Outdoors
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Evergreen
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Beautiful pine
Maja Design Joyous Winterdays 12X12 – Playful
Scor-Tape 0.25´X27 Yds
Tim Holtz Tonic Studios Maxi Guillotine 31cm / 12.25 inch – 1980E

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *