Mitt lilla kubproffs

Hej! Ni känner väl alla till Rubiks kub?! Jag minns att den kom när jag var liten, och den kom för att stanna även om den inte varit poppis hela tiden. Under en period var min yngsta son helt uppslukad av originalet, men också av en massa roliga varianter av kuben. Han hade personligt rekord i att lösa den vanliga 3×3-kuben på ca 20 sekunder, och han deltog till och med i en distriktstävling. Självklart måste jag scrappa om honom och en av alla hans kuber! Jag får lägga till lite journaling när jag väl fått igång min skrivare…

Bakgrundspappret blev rejält insmetat med röd mist, och så på med lite stänk av svart mist.

Jag hade tur att det i serien Li’l Dude från Simple Stories fanns både matchande papper i rött och blått, samt dekorationer i form av kuber!

Varje pappersbit har jag chalkat kanterna på i svart. Bra effekt tycker jag!

Material:
Simple Stories Collection Kit 12X12 – Lil Dude
Simple Stories Puffy Stickers 4X6 2/Pkg – Lil Dude
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml – Postbox Red
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml – Black Marble
Darice Foam Sheet 9X12 2mm – Black
Lawn Fawn Custom Craft Die -Finleys ABCs

VersaColor Pigment Inkpad 1´ Cube Black

Ha en underbar fortsättning på den här veckan! 🙂

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *