Tim Holtz och Rangers Ink

Ho…Ho…Ho… tomten kommer med sina renar genom norrskenet. Här fortsätter jag med min hemmagjorda art journal, bladen av dubbel svart cardstock och hopsatta med ringar från Me&By Big  Ideas även stansen att göra hålen med  kommer därifrån. Alltså norrsken det är ett  fantastiskt skådespel. Här har jag försökt efterlikna det med Alcohol inks, tog 3 olika gröna färger för det tror jag är den vanligaste färgen som rör sig över himlen och det är så jag sett det, men norrskenet kan ha andra färger också. Jag försökte göra ränder med färgen och sedan blåste jag ut den, har jobbat på gloss paper. Lite svart måste det vara också och till det använde jag svart folie som jag kramade ihop så att den blev skrynklig innan jag la den över alchol inksen och tog min brayer och körde över med. Diesen från Tim Holtz och Lawn fawn.

Materiallista:
Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg FOURZ – Blackbird
Inkssentials Gloss Paper 8.5X11 10/Pkg – White
Tim Holtz Alcohol Ink 57ml – Blending Solution
Tim Holtz Alcohol Ink 14ml – Citrus
Tim Holtz Alcohol Ink 14ml – Lettuce
Tim Holtz Alcohol Ink 14ml – Limeade
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies 5/Pkg – Winter Wonderland
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies 5/Pkg – Village Christmastime
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die – Tree Line
Lawn Fawn Cutsom Craft Die – Stitched Hillside Borders
Sara Davies Black & Gold Foil Rolls 2pk
Me & My Big Ideas Planner Medium Expander Discs 9/Pkg – Gold
Me & My Big Ideas Create 365 Happy Planner Big Punch – 11 Holes
Inky Roller Brayer medium 3-5/16

Ha det bra, själv pysslar jag mycket nu när vädret är lite hösttråkigt

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *