Julalbum och tags!

IMG_6300

IMG_6301

När jag var liten så hade jag en kalender där mamma slagit in en liten sak till mig som jag fick varje dag. Jag testade detta för min son ett år, men tyckte det var svårt att finna små presenter som var bra och roliga.  Så för några år sedan så fann jag på Facebook gruppen Nissehyss. Idén kommer från en bok som heter Elf on the shelf. Där det berättas om en liten tomtenisse som flyttar in till familjerna 1 december för att sedan bo i familjen och hålla koll på att barnen är snälla. Själv hittar Nissen på massa hyss varje dag. Så denna tradition har jag tagit efter. Visst får barnen några klappar av Nissen också men istället för 24 så blir det 3 ”ordentligare saker. Och det är i detta album som jag ska fota varje dags hyss och sätta in korten och dokumentera Nisses besök.

IMG_E6306

IMG_E6304

IMG_E6303

IMG_E6305

IMG_E6302

Jag gjorde även lite tags till kommande julklappar i samma serie. Här har jag tagit vara på bitar som blev över efter albumet. Jag har använt min favorit die som skapar perfekta tags:-)

IMG_E6296

IMG_E6297

IMG_E6298

Hoppas att ni alla går in i december med en skön känsla!

Material

Santa Baby
Scor-Tape 0.25´X27 Yds
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Sizzix Movers & Shapers Base Die By Tim Holtz Tag & Bookplates
Tim Holtz Idea-Ology Metal Typed Tokens 18/Pkg – Christmas Words & Numbers
Tim Holtz Idea-Ology Metal Watch Cameos – Antique Nickel
Prima Frank Garcia Memory Hardware Embellishments – Villeneuve Metal Rings
Kedjor  Blandat, även tagit trasiga kedjor från halsband jag hade hemma
Prima Finnabair Mechanicals Metal Embellishments 26/Pkg – Mini Stars Liknande dessa

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *