Julkulor och presentaskar!

Nu är det inte långt till jul, första advent har redan passerat. Snart sitter vi där och tittar på Tomteverkstaden på tv:n, med magen full med köttbullar:-)

IMG_7461

Jag var på träff förra helgen och då gjorde jag dessa presentaskar som jag ska lägga presentkort i till jul. Askarna har jag samlat på mig under året, de är från mina kollegors mobiltelefoner. De är perfekta att altra.

IMG_7462

Vi håller fortfarande på med vår källare hemma, vi har hållit på i 2 år nu….Nu har vi kommit till att renovera tvättstugan och inredningen köpte vi på IKEA. När vi var där fann jag dessa tomma julkulor för 10:-/st som jag dekorerat.

IMG_7463

IMG_7459

Jag har använt mig av Primas 2 senaste serier….behöver jag säga att de är underbara?

Nu hoppas jag att ni inte stressar för mycket inför julen utan att ni även hinner att njuta. Hoppas att vi ses om två veckor…då är det bara 3 dagar kvar till jul! Då kommer ni att få se fler altrade askar , men då lite mer ”barnsliga” sådana:-)

Material

Prima Sequin Pack 3/Pkg – Moon Child
Prima Marketing Metal Trinkets – Moon Child
Prima Enamel Stickers 12/Pkg – Moon Child
Prima Marketing Double-Sided Paper Pad 12X12 24/Pkg – Moon Child
Prima Moon Child Mulberry Paper Flowers 9/Pkg – Crescent Moon
Prima Double-Sided Paper Pad 12X12 24/Pkg – Georgia Blues
Prima Chipboard Stickers 5X8 2/Pkg – Georgia Blues
Prima Ephemera Cardstock & Acetate Die-Cuts 41/Pkg – Georgia Blues
Prima Georgia Blues Mulberry Paper Flowers 12/Pkg – Monroe

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *