Art journal – Alcohol inks

Hej! Nu har jag gjort en Art journalsida med Alcohol inks – det är såå roligt. Här har jag använt tre olika gröna nyanser Alcohol inks. Men först sprider jag ut lite Blending Solution innan jag droppar de olika färgerna – sedan blåser jag med ett sugrör. Om jag inte är nöjd så är det bara att droppa mer färg och blåsa tills jag är nöjd. Innan allt har torkat lade jag på en guldfoil och gned lite över foilen så att det fastnar. Sedan är det bara att stämpla antingen med Lift-Ink pad om man vill ”plocka bort” färgen eller stämpla med Jet Black. Därefter är det bara att dekorera.

Material:
Tim Holtz Alcohol Ink Yupo Paper – Transulcent 5X7
Tim Holtz Alcohol Ink 14ml – Lettuce 
Tim Holtz Alcohol Ink 14ml – Citrus
Tim Holtz Alcohol Ink 14ml – Limeade
Tim Holtz Alcohol Ink 57ml – Blending Solution
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Theories
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Etcetera
Ranger Tim Holtz Alcohol Ink Lift-Ink Pad
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 2PK – Woodlands
Tonic Studios Craft Perfect 6×6 Card Packs – Festive Lights 9406E
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive – 200N
Scor Tape
Me & My Big Ideas Happy Planner Mini Washi Tape 10/Pkg – Black & White
Me & My Big Ideas Planner Medium Expander Discs 9/Pkg – Gold
Me & My Big Ideas Create 365 Happy Planner Punch – 9 Holes
Sara Davies Black & Gold Foil Rolls 2pk

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *