ATC med Alcohol Ink

Nu närmar det sig jul med stormsteg, så denna veckan visar jag Er ATC som jag har gjort med hjälp ut av Alcohol Inks, foil, och julstämplar från Tim Holtz.
Detta var så himla roligt att göra. Jag har använt mig ut av blending solution, alcohol inks, mixative och foil. Efter att jag har haft på min blending solution har jag droppat på min alcohol ink jag valt, i detta fallet Crimson, och sen blåst ut färgen med hjälp ut av ett sugrör. Efter det har jag droppat i guld-mixative och blåst igen. Sist men inte minst har jag haft på foil, och denna har då fastnat på de ställen där färgen inte riktigt torkat. Efter det har jag stämplat mmed Tim Holtz stämpelset Etcetera, med svart Archival Ink, runt om på kortet.

Stämplarna kommer från Tim Holtz, jag har stämplat motiven med svart Archival Ink, som jag sen har  klippt ut och lagt på Glossy Accent. När detta sen har torkat hr jag limmat på dem på varje kort.

Tack för denna gång. Nästa gång vi ses, har vi redan passerat julafton.

Materiallista:
Tim Holtz Alcohol Ink 57ml – Blending Solution
Tim Holtz Alcohol Ink Yupo Paper 10 Sheets – White CS 5X7
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Etcetera
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Mini Carved Christmas
Tim Holtz Alcohol Ink 14ml – Crimson
Tim Holtz Alcohol Ink Mixative 14ml – Gold
Crafters Companion Foil Roll – Christmas Red
Inkssentials Glossy Accents 59ml
Tonic Studios Nuvo Deluxe

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *