Distress Oxide

Då var ett nytt uppslag i min art journal klart. Bakgrunden har jag gjort med olika toner i gult med Distress Oxide (finns i 60 färger så det är bara att välja ut de man tycker bäst om), jag har använd Tim Holtz Mini Ink Blending Tool för att få ut färgen.

När jag färgat in sidorna la jag Tim Holtz Layered Stencil – Burst på sidorna och tvätta med en baby wipes, då försvinner färgen där stencilen är öppen. Skvätte lite vatten på sidorna för att få lite stänk. Stämplat runt med stämplar från Tim Holtz Cling Stamps – Etcetera med Distress Oxide i en brun färg. Rådjurs och gran dies från Tim Holtz. Granarna har jag stansat ut i svart och vit cardstock, det var lite pilligt att få in det vita i de svarta granarna men ville att det skulle se ut som snö. Det fick även bli en gran i koppar.

Materiallista:
Ranger Dylusions Creative Journal Small 5X8
Distress Oxide
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Burst
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Etcetera
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies 5/Pkg – Winter Wonderland
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 2PK – Woodlands
Tonic Studios Craft Perfect 6×6 Card Packs – Autumn Maple 9416E
Lawn Fawn Cardstock Pack – Black Licorice
Lawn Fawn Cardstock – White

Ha det gott

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *