Etiketter – hÄnglar&Wings

Hej, hoppas ni har det bra och är färdiga med alla julförberedelser så här dagen innan. Lite stök har jag kvar. I år har jag gjort etiketter för julklapparna. Tycker att den fina stämpeln är så söt som är en etikett från hÄnglar&Wings.

Jag har plockat fram mina ”sprit”pennor och målat. Det var riktigt roligt. Hade glömt hur roligt det är. Gjorde några på vitt papper och några på bruna Kraft papper.

Har varierat färgerna allt efter vad jag kände för. Naturligtvis har jag lite Glitter Gloss så att det glittrar. Har använt sillver och guld lite beroende vad som passade bäst. Syns tyvärr lite dåligt på bild. Silver har jag använt på den vita etiketten och guld på den bruna.

Material:
Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Classic Kraft
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Lussekatt
Spectrum Noir Inkpad Finesse Alcohol-Proof – Noir Black
Spectrum Noir Illustrator
Misti Tool
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens 2/Pkg– Glitter Gloss 888N
Tonic Studios Nuvo Aqua Shimmer Pen – Midas Touch 881N
WRMK Crop-A-Dile Eyelet & Snap Punch

Önskar Er alla en riktig God Jul & Gott Nytt År!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *