En liten orkester, till en stor människa!

IMG_5691

Tjohooooo!!! Nytt år och nya möjligheter! Idag är det en speciell dag, för idag fyller min älskade mamma 70 år! Jag är så glad att jag fick just den mamman som jag fick. För mig har hon varit perfekt och jag beundrar henne så. Detta kortet gjorde jag i somras, jag fotade det även då. Man kan skymta den blåa sommarhimlen bakom kortet. Detta kortet ska min mamma få idag på sin dag! Ikväll ska det firas!

IMG_5692

 

Hoppas att vi ses om 2 veckor!

Material
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Scor-Tape 0.25´X27 Yds
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 308/Pkg – White Mini
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Critter Concert
Lawn Fawn Custom Craft Die – Critter Concert
Lawn Fawn Double-Sided Petite Paper Pack 6X6 36/Pkg – Really Rainbow
Lawn Fawn Custom Craft Die – Grassy Border
Lawn Fawn Custom Craft Die – Simple Puffy Clouds (Jag har en liknande denna)

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *