I det enkla bor det vackra?

img_8056

Är det så Ernst säger? I det enkla bor det vackra? Oavsett så kan jag bara hålla med ibland, för jag gillar även ”extra allt” också. Det var nära att detta inte blev ett blogginlägg, utan det var nära att det hamna direkt på facebook. Jag blev så himla lycklig när jag fann detta superenkla, klar på 4 minuter typ grejen. Att jag ville tipsa direkt och inte vänta några veckor innan jag fick dela med mig:-) Men jag höll mig, MEN nu vill jag bara skrika! Spana in denna produkt! Bred washi tejp från Altenew!!! En sådan grej!

img_8055

Det är alltså bred washi, med BRA klister (jag kan tycka ibland att det inte är det). Visst, man kan ta ett fint papper och vika ett kort av och stansa ut lämplig text, men det blir inte riktigt samma. Då pappren oftast är dubbelsidiga så måste du antingen göra en vit kortbas och klippa ut det fina pappret och sätta på eller så måste du klippa ut ett enfärgat papper på insidan och skriva på. Så för att göra detta krävs det fyra enkla steg:

  1. Vik en kortbas i lämplig storlek.
  2. Dra över tejpen
  3. Klipp av eller som jag skär av där du vill att den ska sluta, man behöver ju inte täcka hela sidan.
  4. Sätt på en text eller dekorera med något du tycker passar, detta steg kan man ju hoppa helt om man vill.
  5. Tada! kortet är färdigt, det ger lite vattenfärgs känsla.

img_8057

Rekommenderar det starkt om du ska producera många kort , tex en inbjudan till bröllop eller fest! Så bra! Ha det nu så gott så ses vi om två veckor , hoppas jag.

Material
Altenew Washi Tape – Monochrome
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Sizzix Framelits Drop-Ins Dies 4/Pkg – Thank You Card
Tonic Studios Kushgrip Art Knife

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *