Happy Valentine`s Day-Simple Stories

Denna veckan kunde jag inte låta bli att få med mig några av den nya superfina mönsterserien från Simple Stories-Kissing Both. Vilket passar väldigt bra då Alla Hjärtans dag bara är några veckor bort. Jag älskar verkligen det fina rosa/röda/svarta hjärtliga pappren och deras Stickers, Die-Cuts, Puffy Stickers och Chipboard. Här kommer tre kort med lika många olika mönsterpapper och dekorationer.

Det söta blommiga mönsterpappret är en 3×4 Elements från ett av mönsterpappren som jag har kombinerat tillsammans med både Die-cuts och Puffy stickers.

Mönsterpappret här är baksidan på Love Day, eller vem bestämmer vad som är bak eller framsida?!  Ofta tycker jag nog att baksidorna är snyggare.. mitt tips är att inte glömma kolla på baksidan när du väljer dina mönsterpapper 🙂 .

Mitt sista kort har även fått en insida där jag tagit ut ett hjärta i två olika storlekar och färger tillsammans med en Die-cut.

På framsidan ville jag verkligen att 14 FEB skulle synas tydligt och det tycker jag passar extra bra. Det söta mönster pappret med det små röda hjärtan gillar jag så användbara <3 .

Material:
Simple Stories Kissing Booth Double-Sided Cardstock 12X12 – 3X4 Elements
Simple Stories Kissing Booth Double-Sided Cardstock 12X12 – Love Day
Simple Stories Kissing Booth Double-Sided Cardstock 12X12 – Crazy For You
Simple Stories Kissing Booth Double-Sided Cardstock 12X12 – 4X4 Elements
Simple Stories Puffy Stickers 4X6 2/Pkg – Kissing Booth

 

Det här är min inspiration till er med Kissing Booth och nu är det bara några veckor kvar till Alla Hjärtans dag.

Love Love Love

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *