Tonic Studios Dimensions – Gesture Box Die

Små fina askar, här är tanken att de skall användas som placeringskort.

De kan varieras på många olika sätt, men här har jag bara använt mig av ett motiv men på 2 olika sätt. Till 2 av askar har jag stansat ut själv asken och sedan stansade jag ut ett motiv i guld. Jag hade satt Stick it på baksidan av guldpapperet innan jag stansade ut. På de 2 andra askarna stansade jag ut det genombrutna motivet direkt. Hjärtat finns också med i dies settet.
Tonic Studios Dimensions – Gesture Box Die Set 748E

Materiallista:
Tonic Studios Dimensions – Gesture Box Die Set 748E
Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg Smoothies – Pomegranate Splash
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Gold Metallic Matte
Stick It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided – Large
Heidi Swapp Memory Planner Stickers 2/Pkg – Glitter Alphabet
Crafters Companion Die-Cutting & Embossing Machine – Gemini A4

Ha en fortsatt bra dag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *