Krya på dig kort

Hej. Idag blir det lite av en fortsättning från förrförra veckan då jag visade ett regnbågskort. Jag fick en bit kvar efter jag hade gjort det kortet som jag inte ville slänga. Jag plockade fram en stencil från Tim Holtz och Nuvo glimmer pasta som jag lade över regnbågsfärgerna med hjälp av en spatel.
bild-3
Färgade in en annan bit akvarellpapper med 2 olika gula färger. Skar ut, av ett svart cardstock , två ”mattor” under akvarellpappren och letade upp lite silvertråd som jag hade här hemma och lindade några varv på kortet. Avslutade med en liten rosett. Limmade fast regnbågspappret på det gula pappret.
bild-2
Stämplade Krya på dig, så var det kortet färdigt. Hoppas vi ses om 14 dagar igen. Kram
bild-1

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Bubble
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Födelsedag
Distress Oxide

Tonic Studios Nuvo Glimmer Paste – Moonstone 953N
MISTI Stamp Tool
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Tonic Studios Metal Palette Knife

VersaFine Ink Pad Onyx Black


250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *