Altenew Clear Stamps

I Göteborg är det vinter nu och jag gillar vintern när den får vara som den är här just nu ca -5 och snö. Men längtar ändå efter sommaren så nu fick det bli 3 kort av ett cardstock och med stämplar från ett och samma stämpelsett och dies från Altenew med luktärtor. Och javisst alla pennorna som jag målat med kommer från Spectrum Noir Illustrator och ligger i fin ordning i  Crafters Companion Spectrum Noir Pen Trays.Här ritade jag en cirkel på det vita cardstocket och fyllde inuti cirkel med med lite guldglitter. Skuggan som ni ser på bilden runt blomman beror på att jag satte distanskuddar under blomman men inte på stjälken och det har jag gjort på alla korten. 
På detta kortet stämplade jag inte med svart utan embossade med guld innan jag målade.

Materiallista:
Altenew Clear Stamps 6X8 – Sweetest Peas
Altenew Die Set – Sweetest Peas
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Grattis
Spectrum Noir Illustrator
Crafters Companion Spectrum Noir Universal Pen Trays – 6 Trays BLACK
Memento Ink Pad Tuxedo Black
Stampendous Embossing Powder 18g – Pirate Gold Opaque

Ha en fortsatt bra dag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *