Kaisercraft Deep Sea

Hej,

Även denna gång visar jag Er en LO med Kaisercrafts Deep Sea. Jag tycker den är underbar, och den gör sig verkligen ihop med de fina strandminnena från sommaren.
Till denna LO har jag använt mig ut av ett av specialpapperna som Kaisercraft alltid ger ut till varje serie de släpper. Denna har jungfru-fjäll i turkos foil, de kan ju inte bli annat än underbart.  Fotomattorna med mönster på har jag gjort mmed hjälp ut av 12×12 papper som jag skurit ner till den storlek jag vill ha. Bakom fotot har jag satt ett mörkblått cardstock och gjort en tunn ram runt, bara för att rama in fotot och få det att sticka ut från alla mönster.

Dekorationerna kommer från ephemera-påsen som hör till serien, medan trädekorationerna kommer från en lite äldre serie.

Väl mött om två veckor igen

Materiallista:
Kaisercraft Deep Sea Foil Paper 12X12 – Mermaid Scales
Kaisercraft Paper Pack 12X12 12/Pkg – Deep Sea
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Deep Sea
Kaisercraft Themed Mini Wooden Flourishes 35/Pkg – Beach

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *