Vårkänsla i ett kort!

Hej scrapvänner! Jag har knåpat ihop ett kort med papper och dekorationer från Primas härliga serier Pretty Pale och Midnight Garden. Pappren från Pretty Pale är helt magiska! Vita med svarta mönster, dels blommigt romantiska, dels rena grafiska mönster. Men det man ”missar” när man tittar på bilderna av pappren i webshopen är att flera av pappren har underbara detaljer i glänsande roséfärgad foil! Sååå vackert!!

Jag får faktiskt lite vårkänsla med det här kortet! Jag vet att det bara är mitten av februari, och hemma hos mig snöade det lite i natt… Men ändå! Om det nu inte är vår riktigt än kan man väl få lite vårinspiration från papper och dekorationer?!

 

Jag skrapade kanterna på mönsterpappret. Det var egentligen inte meningen att det skulle bli så mycket skrapat i ovankant… Ooops! Men det var bara att acceptera, och att göra nåt vettigt av revan i pappret. Jag rullade kanterna lite.

Det finns så många, och så vackra blomförpackningar i Primas serie Midnight Garden. Dessa blommor passar alldeles utmärkt ihop med pappren från Prima-serien Pretty Pale om man inte vill använda de vita och beiga blommorna som hör till den serien.

På bilden nedan syns en av de fina transparenta plastdekorationerna som hör till serien Pretty Pale. Man kanske kan tycka att den är svår att fästa eftersom lim eller glue dots skulle synas igenom. Men man får vara lite uppfinningsrik. Jag fäste den med just en glue dot som döljs av chipboardfiguren. Den sitter rätt bra trots att den bara är fäst i ena änden.

Material:
Prima Marketing Pretty Pale Double-Sided Cardstock 12X12 – Seasons Of Love
Prima Midnight Garden Mulberry Paper Flowers 12/Pkg – Elemental Beauty
Prima Marketing Chipboard Stickers 21/Pkg – Pretty Pale
Prima Marketing Ephemera Cardstock & Acetate Die-Cuts 40/Pkg – Pretty Pale
Prima Midnight Garden Mulberry Paper Flowers 120/Pkg – Twilight
Tim Holtz Thread Cutter / Paper Distresser
Tim Holtz Sizzix Bigz Die – Garden Greens
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Rose Gold

Ha en fortsatt fin onsdag!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *