Art Journal

Hej,

Idag visar jag Er en art journal-sida jag gjort i en bok från 7Gypsies. Jag har haft den ett tag, men inte riktigt vetat vad jag skall göra med den, men tack vare inspiration från min DT-kollega Katja Joulak, så fick jag till det. Hennes blog hittar ni HÄR och hennes Youtube-kanal finner ni HÄR. Det finns mycket inspiration att hämta där.
Jag har använt mig ut av en A4-bok från 7Gypsies som är helt fantasisk. De har ett flertal att välja mellan och alla är väldigt vintage.
Så här ser framsidan på min bok ut.

Papperna inuti är boken är gammaldags, så själva pappret gjorde inte jag så mycket med, mer än att jag lade ett tunt lager med vit gesso i mitten, för att pappret skulle tåla färgen bättre.
Jag har använt mig ut av Finnabair Impasto Paint som grund och jag har smetat ut färgen med mitt finger helt random.  jag har använt mig ut av tre färger, Burlap, Dark Chocolate och Crimson.  Efter det har jag borstat på lite gesso igen, för att dämpa lite.

Stencilen jag har använt kommer från Finnabairs senaste släpp och till den har jag använt mig ut av Nuvo Mousse. Tog lite ostduk och la under fotot för att få lite struktur. Stämplarna runt är från Finnabair Art Daily och jag har stämplat med svar Archival dyna. Även textremsorna kommer från Finnabairs Art Daily.

Det här var väldigt roligt att göra, så det kan hända att det blir fler sådana här sidor.
Väl mött snart igen.

Materiallista:

Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Crimson
Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Dark Chocolate
Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Burlap
Prima Finnabair Stencil 6X9 – Swirly Florals
Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – White
Prima Art Daily Planner Cling Stamps – Dream Without Fear
Prima Art Daily Planner Rubber Stamps – Carte Postale
Prima Art Daily Planner Sticker Pad 4.5X7.5 12/Pkg – Sentiments
Tonic Studios Nuvo Embellishment Mousse – Burnished Bronze 814N
7 Gypsies Architextures Spiral Book 8.5X11 – Baroque Faux Leather
Dritz Cheesecloth Packaged 3 Square Yards

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *