Svart-vitt med Dylusions

Hej,

Idag visar jag Er ett uppslag i min stora flip-jounal. En ut av mina absolut största inspirationskällor inom denna världen är Dyan Reaveley. Kvinnan bakom produkterna som kallas Dylusions, som ges ut av Ranger och Stampers Anonymous. Jag fullkomligen bara älskar allt hon gör. Här har hon inspirerat mig till att göra ett svart-vitt uppslag i min flip-bok.

Jag börjar med att måla hela uppslaget svart med hjälp ut av Dylusions akrylfärg och Distress Mini Blending Tool. Efter det har jag stämplat med en vit dyna och för att göra dem ännu mer tydliga så har jag använt mig ut av Dylusions vita Paint Pen. Man kan också göra som min DT-kollega Birgitta gjorde, man använder sig ut av vitt embossingpulver.

Vissa ut av svamparna och bladen är stämplade på vitt eller svart cardstock och sen har jag klippt ut dem och sen limmat in dem i mitt landskap. Samma sak har jag gjort med de små insekterna och med texterna.

Tack för mig för denna gång, väl mött om två veckor.

Dylusions Cling Stamp 8.5X7 – Toadstool Town
Dylusions Creative Flip Journal – 12X8.5
Dylusions Paint Pens 2/Pk
Dylusions Cling Stamp 4/Pkg – Branching Out
Dylusions Paint 59 ml – Black Marble
Dylusions Cling Stamp 8.5X7 – Laugh til You Leak

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Svart-vitt med Dylusions

  1. Jessica skriver:

    Vilken vit dyna stämplade du med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *