Art Journaling sida 6×6

Denna veckan har jag gjort en Art Journaling sida 6×6 som var en del av en present, så att det blev nästan som en bok med alla sidorna tillsammans.

Här ser ni vad jag har tagit fram för att göra min Art Journaling sida, lite Distress Oxide, stämplar, Collage paper och ett hjärtdies.

Det här är min bakgrund när jag lagt ett antal lager med Distress Oxide innan jag kände mig nöjd, tänk på att låta Oxiden torka ordentligt emellan du lägger på nya lager färg.

Här har jag blandat Modeling Past med Distress Stain för att färga in min vita Modeling Past och sedan vill jag använda det till att ”kleta” det igenom min Stencil.

Innan jag la min Rosa Modeling Past igenom min stencil har jag stämplat med svart Archival ink som bakgrund. Texten kommer från Altenew och centrum har jag lämnat för att jag lättare skall kunna sätta mitt hjärta som jag planerat skall få plats där.

Mitt Rosa hjärta har jag klätt in med Collage Paper och siffrorna har jag färgat in med  Distress Paint och även lite rosa Picked Rasberry.

Här ser ni en närbild på men del av min Art Journal sida med en mix av rosa, gul-orange och min stora svarta text är från Stampendous.

Så här blev min färdiga 6×6 sida färgglad och min hyllning till Inger och ett minne från mig till henne för att fira hennes 50 årsdag.

 

Material:
Prima Finnabair Art Basics Modeling Paste Tube 59ml – Opaque Matte
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Heartstruck
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle – Rusty Hinge
Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg
Stampendous Perfectly Clear Stamps 4×6 – Brush Alphabet Lower
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Etcetera
Altenew Clear Stamps 6X8 – California Skies
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Picked Raspberry
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Worn Lipstick
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Spiced Marmalade
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black

 

Det här är ju lite ovant för mig att göra sådana här lite kladdiga sidor men alltid lika roligt när man är färdig. Jag hoppas att ni också vågar att prova.

Ha en härlig måndag.

Pyssel Karin

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *