Alcohol Pearl

Jag har hitta en ny favo, Alcohol Pearl på svart glossy papper, det blev totalt annan färg än på vitt papper. Här har jag avvänt mig av Alcohol Pearl färg Mineral på svart glossy från Tonic Studio. Tog först på lite Blending Solution och droppade sedan på alcohol pearl, jag har inte blåst ut färgen utan bara vickat på pappret så att det flöt runt. Det blev ju inte färg överallt men det gillade jag. Stansade även ut växterna i glossy papper både vitt och svart. Klippte några ord från wachi tape från Tim Holtz och guldränderan är wachitape från Me&My Big ideas.


Så det fick bli till en ny sida i min hemmagjorda art journal. Det var inte helt enkelt att fota detta men originalet är mer likt bilden under här. Jag har gjort färgkartor på Alcohol pearl både på vitt och svart papper, så att ni som har vägarna inom butiken kommer att kunna se skillnaden.

Material:
Alcohol Pearl
Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 250gm – Glossy Black
Tim Holtz Alcohol Ink 57ml – Blending Solution
Ranger Inkssentials Gloss Paper 8.5X11 10/Pkg – White
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 5PK – Wildflower Stems #1 19-01
Tim Holtz Idea-0logy Design Tape 8/Pkg – Chatter
Me & My Big Ideas Happy Planner Skinny Washi Tape – Black & White
Me & My Big Ideas Planner Expander Discs 9/Pkg – Gold
Me & My Big Ideas Create 365 Happy Planner Punch – 9 Holes
Stick It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided – Large

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *