Art Journal med Dylusions

Hej på Er,

Idag visar jag Er en sida i min stora art journal som jag har från Dylusions. Här har jag använt mig ut av tekniker som Dyan Reaveley gör. Hon  är min stora idol, och jag kan verkligen inte få nog ut av det hon gör.
På denna sidan har jag använt mig ut av brayern först, med lätt hand har jag applicerat tre ut av Dylusiones akrylfärger, Tangerine Dream, Postbox Red och Pure Sunshine. Efter det så har jag använt samma färger och applicerat dessa genom olika stenciler.

Jag har oxkså använt mig ut av svart färg genom en stencil och den svarta och den vita paint pennorna för att fixa lite detaljer. Sen har jag stämplat upp en kropp och ett huvud från Dylusions stämplarna och klistrat på sidan. Jag har valt att inte färglägga figuren, då bakgrunden är så aktiv, så då tycker jag att den passa bättre som neutral.

Tack för mig, och väl mött om två veckor.

Dylusions Paint 59 ml – Tangerine Dream
Dylusions Paint 59 ml – Pure Sunshine
Dylusions Paint 59 ml – Postbox Red
Dylusions Paint 59 ml – Black Marble
Dyan Reaveleys Dylusions Stencils 9X12 – Star Struck Large
Dyan Reaveleys Dylusions Stencils 5X8 – Shutters Small
Dyan Reaveleys Dylusions Stencils 9X12 – Cobwebs Large
Dylusions Stencils 9X12 – Sugar Lumps
Dylusions Cling Stamp 8.5X7 – Rose Colored Glasses
Dylusions Cling Stamp 8.5X7 – Always
Dylusions Paint Pens 2/Pk
Ranger Gel Plate Brayer – Small
Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *