Dylusions Creative Journal

Dylusions Creative Journal Kraft  den stora 12×9″ har 64 uppslag och då fick jag en idé. Dylusions akrylfärger finns i 30 olika nyanser, så jag målade 2 uppslag med varje färg i den ordning som de finns på Rangers färgkarta som går att hämta på nätet. Det tog sin lilla tid men jag tyckte det var roligt.
Så har jag då börjat måla i boken. Här har jag använt mig av stämplar och stenciler och färglagt med akrylfärgerna. Sidorna har jag gjort bågformade i ytterkanten med Dylusions Journaling Block och sedan har jag gjort mönstren där på fri hand med en svart posca penna.

Material:
Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9
Dylusions Paint
Dylusions Journaling Block 9X5
Dylusions Cling Stamp – Fancy Florals
Dylusions Cling Stamp 8.5X7 – Toadstool Town
Dylusions Stencils 9X12 – Spring Bloom
Sheena Douglass 3D Stencils – Butterflies
Posca Paint Marker Pen PC-1M – Black 24

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *