Enkelt kort med hÄnglar & Wings

Förra helgen fyllde min systerdotter 13 år. Ibland kan det vara svårt, i alla fall för mig, som gillar lager på lager, att göra ett enkelt kort. Men med hÄnglar & Wings roliga texter och siffror så är det inte så svårt. 🙂

För att få till en lite annorlunda färg på siffrorna som inte bara är helt rosa så stämplar jag med min stamp plattform flera gånger i gult och rosa. Det blir en ganska härlig skiftning av färgen om man gör det. I det här fallet började jag stämpla med gult för att sedan fylla på med rosa. Det gäller att stämpla flera gånger för att ”mätta” siffrorna. Som ni kan se så stämplar jag mer med rosa nertill än upptill på siffrorna. Helt enkelt för att det ska vara lite ljusare upptill.

Material
Tim Holtz Tonic Studios Stamp Platform 8.5X8.5 – 1707E
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Siffror
VersaFine Ink Pad Onyx Black
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Squeezed Lemonade
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Worn Lipstick
Amy Tan Puffy Stickers – Shine On

Önskar er alla en riktigt härlig Lördag!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *