Finnabairs Art Daily

Hej,

Idag visar jag Er ett uppslag jag gjort i Finnabairs Art Daily. Jag har använt mig ut av hennes impasto paint, stenciler och stämplar.
Inspirationen har jag fått från Katja Joulak, (Mezzanotte skapar), min DT-kollega från Design in Papers.
Jag har börjat med att grunda ytan jag ville använda med vit gesso, därefter har jag applicerat färgerna Victorian Green, Bottle Green och Linen, från Finnabair Impasto Paint. För att dämpa intensiteten lite så borstade jag över lite vit gesso som avslutning.

Runt färgen har jag sedan stämplat med Finnabairs stämplar från Art Daily serien. Med hjälp ut av en ut av hennes stenciler har jag sedan lagt guldfärgad Nuvo Mousse.  textremsorna är även de från Art Daily, som jag bara målat med en tunn svart penna runt.  Jag har skvätt lite prickar på sidan med hjälp ut av svart gesso och guldfärg.

Bakom fotot, som är jag när jag var ca 5 år,  sitter det lite ostduk, för att skapa lite mer intresse.

Det var allt för denna gången, syns om två veckor igen

Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Victorian Green
Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Bottle Green
Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Linen
Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – White
Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – Black
Prima Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Metallique Gold Rush
Tonic Studios Nuvo Embellishment Mousse – Indian Gold 802N
Prima Finnabair Stencil 6X9 – Manuscript
Prima Art Daily Planner Insert 6X7.7 W/36 Pages – Creation
Prima Art Daily Planner Rubber Stamps – Carte Postale
Prima Art Daily Planner Sticker Pad 4.5X7.5 12/Pkg – Sentiments

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *