Kelly Creates med Distressoxider

I en annons från Tonic Studios var det ett kort som fångade mig – det uppe i vänstra hörnet – så jag tog en screenshot för att komma ihåg det. Nu har jag liftat det kortet (gjort ett liknande med inspiration av detta) på mitt sätt :-).


Redan när jag såg kortet i annonsen tänkte jag på Mandala-stämpeln från ett Kelly Creates stämpelset – och den passade bra tycker jag. Jag gjorde kortet i två färgställningar och personligen blev jag mest nöjd med det gul-röda då färgnyanserna är i tre olika intensitet. Grattisstämpeln är givetvis från hÄnglar&Wings och jag har embossat den i clear embossingpulver – det blir elegant när man embossar. Jag använde mig av Distressoxiderna för att stämpla mandalorna.
Pricken över i:et är givetvis Nuvo Crystal Drops – jag tror ärligt talat inte att jag hade överlevt utan dem ;-D.

Har du någon stämpel i samlingen hemma du kan använda till att göra ett liknande kort? Om du testar – visa gärna, jag är jättenyfiken på att se din variant!

På återseende! Scrappa lugnt!
lenislenis/Lena

Material:

Kelly Creates Acrylic Traceable Stamps – Mandala   
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Inbjudan Script   

Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4 
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack A4
Bazzill Cardstock

Distress Oxide
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
VersaMark Watermark Stamp Pad
Tonic Studios Nuvo Embossing Powder 22ml – Crystal Clear 603N
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Caribbean Ocean 670n
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Ripened Pumkin 665n

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
EK Success Powder Tool Applicator
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *