När stormen river öppet hav…

… sen tittar solen fram…

Jag tycker det är kul att sitta och leka med färger och göra egna bakgrunder. Här satt jag och jobbade med distressoxider i blåa o bruna nyanser. Jag har lagt på färg i flera lager och låtit det torka mellan varje lager, då får man ett fint djup.
Det som är roligt, tycker jag, är att man aldrig kan göra två likadana bakgrunder och det är svårt att styra, i alla fall fullt ut, hur man vill att resultatet ska bli. Man kan bara styra till en viss del. När jag hade lagt på flera lager såg jag helt plötsligt ett ”motiv” – jag såg hur solen kikade fram bakom molnen och insåg genast vad jag måste använda bakgrunden till. Solen måste skina över ett hav!! För att förstärka havet använde jag en stencil, ”leafy”, från Tim Holtz. Jag letade upp en fyrstämpel ur stämpelsamlingen här hemma och jag använde en svart penna till att markera horisonten och vattnets rörelser. Thanks är en Altenewdie och ett ”rep” fick bli detaljen som passar ihop med havstemat.Pricken över i:et – kan man göra ett kort nuförtiden utan Nuvo-drops? 😉

På återseende! Scrappa lugnt!
lenislenis/Lena

Material:

Altenew Die Set – Signature Words
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Leafy
Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4 
Bazzill Cardstock
Crafters Companion Spectrum Noir Sparkle Pens – Clear overlay
Distress Oxide
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Morning Dew 677N
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Midnight Blue 664n

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
EK Success Powder Tool Applicator
Provo Craft Cuttlebug Machine
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *