Karin och Karin Teamar tillsammans Del 1

I helgen har hela CiLi in Papers (ja eller alla som hade möjlighet och tyvärr så saknade vi några) i Lomma för ett par underbara dagar med mycket skratt, inspiration, underbara människor och mycket hjärta.

Cicci passade på att skicka med en hel del massa av DT-material från kommande Pappers serier som snart kommer att landa i butiken. Samtidigt passade hon på att ge oss  alla en utmaning vi skulle Teama ihop med en ytterligare i DT-teamet och skapa något tillsammans som vi senare skulle Blogga förstås. Jag och Karin T valde att skapa tillsammans med Kaisercrafts fina och sommriga pappersserie Paradise Found.

Här ser ni den härliga Kaisercraft-Paradise Found, med Stickersbook, Paperpad 6,5″ och stora mönsterark 12″ och även DieCuts.

Här ser ni att vi lagt ut alla det fina Die-cut så vi fick koll på hur det såg ut och vad vi hade att välja på. Vi bestämde oss för att göra ett kort med vit bas och med sommartema.

Vad är med sommar än en läskande drink och Relaxa för det kan man aldrig få för mycket av..för vem väntar inte på sommar och semester.

Det färdiga kortet med Die-Cutsen och den härliga bakgrunden som fanns i Paper Paden.

Själv fastnade jag för det här färgglada mönsterpappret och Toucanen som fanns med bland Die-cutsen.

Så underbara mönsterpapper och vilka härliga färger. Jag längtar efter sommaren så dessa kändes så rätt just nu.

Här ser ni hur det såg ut när vi satt och skapade och alla saker som vi hade släpat med oss ner…för det var ju bara några få scrapsaker som vi bara måste ha med oss ner 🙂 .

När vi ändå var i farten passade vi på att göra en Tags också, jag längtar efter att gå barfota i vattnet för det tycket jag känns så rätt.

 

Material:
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Paradise Found
Kaisercraft Sticker Book 6X8 12/Pages – Paradise Found
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Paradise Found
Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection
Scrapbook Adhesives 3L 3D Foam Circles – White Mix

Det här var del 1 i Karin och Karin och på lördag kommer del 2 då får ni se vad mer vi gjorde av den fina Paradise Found.

Ha en härlig måndag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Karin och Karin Teamar tillsammans Del 1

  1. Pingback: Skåne! |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *