Skåne!

IMG_0053

Hej på er! Förra veckan bloggade flera av oss om helgen vi i Dt teamet var hos Jessica i Lomma och pyssla. Om ni missade så kan ni kolla in detta inlägg.  Där kan ni läsa om att Cissi gav oss ett uppdrag. Detta är vad jag och Veronica skapade! Jag får ge Veronica en eloge då det var hon som stod för det mesta av skapandet. Jag var mest delaktig i val av papper. Jag blev så förälskad i denna glada serien , Stay sweet. Den har inte kommit in i butiken ännu, men ha koll i webshopen så dyker den upp. Även tapen vi använt har inte kommit in ännu. Stort tack också till Karin T som hade med sin Polaroid kamera och fixade ett kort på oss att ha på våran LO.

IMG_0054

Vi började med en vit bas som Veronica skojade till med lite oxider och stenciler. Sedan fick papperna stå i fokus. Det var flera nya serier vi fick chans att leka med som inte har kommit in ännu i butiken. Men det jag kan säga är att det kommer in mycket fint. Jag bloggar igen nu på fredag och då kommer jag att blogga om en av de nya serierna som inte kommit in ännu. Ta gärna en titt då!

Material
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Peeled Paint
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Picked Raspberry
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Hickory Smoke
Dylusions Stencils 5X8 – Angles
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Leafy
DiP Scor-Tape – 1/5inch 5mm
Shimelle Thickers Stickers 5.5X11 2/Pkg – Box Of Crayons Phrases ( det är inte denna vi använt, vår har utgått. Men detta är en liknande som finns inne nu)

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *