Hooray!

IMG_E0055

Hej på er! Nu var det fredag igen! Idag bloggar jag en serie som heter Time to party, en härlig kalas serie som snart kommer in till Cili in Papers. Ni får ursäkta mitt ”taskiga” ritade foto på min LO idag. Det är min dotters kompis som jag försökt att dölja, jag ska ta reda på ett bättre sätt till nästa gång.

IMG_0056

Till denna layout har jag tagit ”vad man haver” och två av mina favorit saker att använda på layouter. På ballongerna har jag tagit ”överblivna” puffy stickers och satt på. Mina två favoriter som jag gärna köper på mig är klistermärken med texter som har lite höjd. Thickers tror jag många använder som ord för dessa. Sedan är det de älskade textramsorna. Dessa två produkter kan man alltid ta till på en lo eller kort där man känner att det ”saknas” något. Ha nu en härlig helg, så hoppas jag att vi ses om en vecka!

Material

Thickers stickers phrases ( den jag har använt mig av har utgått, men här har ni liknande förslag)
Simple Stories Puffy Stickers 4X6 2/Pkg – Lil Dude
Puffy stickers ( den jag har använt mig av är den ovan, men här finns massa andra varianter)
Tim Holtz Idea-Ology Big Talk Stickers Tablet – Snarky ( dessa finns det flera olika av, dock är det inte denna jag använt mig av, jag har plockat från olika)
DiP Scor-Tape – 1/5inch 5mm
Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *