Bröllopskort – Nuvo Shimmer Powder + Sizzix

När jag såg den här Tim Holtz-dien från Sizzix första gången fick den mig att tänka på en gammaldags spetsgardin, och så är det fortfarande 😊. Jag vill inte påstå att gamla spetsgardiner tillhör favoriterna, men dien gillar jag 😊.För ett tag sedan köpte jag några färger av Nuvos Shimmer Powder men det har inte blivit av att jag prövat det – men nu bestämde jag mig för att göra en bakgrund med dem att sätta bakom ”gardin-dien”.Jag ”dustade” shimmer pulvret över ett Sheena-papper vilket tål en del vatten. Sen sprayade jag vatten över papperet och magin börjar. De små pulverprickarna bryter ut i enorma färgexplosioner! När det torkat valde jag ut en bit till bakgrund och dessutom stansade jag ut ”love” i en bit som blev över. Det är svårt att få fram det enorma skimret på ett foto, men tro mig – det finns där!

Jag avslutade med att sätta några Crystal drops som dekoration på kanske mitt, med lite annorlunda färger, bröllopskort.

Detta var vad jag ville visa er idag!
På återseende! Scrappa lugnt!

Lena/lenislenis

Material:

Tim Holtz Sizzix Thinlits Die – Intricate Lace
Altenew Die Set – Script Words
Bazzill Cardstock
Tonic Studios Nuvo Shimmer Powder – Green Parade 1214N
Tonic Studios Nuvo Shimmer Powder – Atlantis Burst 1213N
Tonic Studios Nuvo Shimmer Powder – Blue Blitz 1208N
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Ivory Seashell 675N
Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4 – Pack of 60

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
EK Success Powder Tool Applicator
Provo Craft Cuttlebug Machine
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *