CAS-kort med Altenew och hÄnglar & Wings

Idag kommer det fyra stycken, för mig, mycket ovanliga CAS-kort. Jag tillhör egentligen kategorin att more-is-more…. Jag älskar verkligen CAS-kort, tycker att det är så himla snyggt, MEN jag har så svårt att sluta… Därför var dessa en riktig utmaning för mig, men oj vad roligt det var. Så det kan nog tänkas komma mer ut av denna varan.

Jag har använt mig ut av ett stämpelset från Altenew, som jag blev omedelbart förälskat i. Jag gillar blad i alla varianter, tycker man kan göra så mycket med dem. Här har jag stämplat med Altenews stämpeldynor som är färgkordinerade, och när jag har stämplat andra bladet så har jag maskat med hjälp ut av maskin-paper från Inkadinkado. Texten och siffrorna kommer från en annan favorit, nämligen hÄnglar & Wings alfabetset och de stora siffrorna. Som en liten extra touch har jag lagt Nuvo Drops Clear på några ställen på bladen.

De gröna papperna som jag använt är de nya metallic-papperna från Tim Holtz.

Insidan har jag använt mig ut av Nuvo Jewel Drops Key Lime och en vanlig hederlig svart penna.

Syns om två veckor igen, scrappa lugnt.

Tonic Studios Nuvo Jewel Drops – Key Lime 645N
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Morning Dew 677N
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Alfabet
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Siffror
Altenew Clear Stamps 6X8 – Wild Ferns
Altenew Dye Inks – Green Fields
Altenew Dye Inks – Tropical Forest
Altenew Dye Inks – Green Meadows
VersaFine Ink Pad Onyx Black
Tim Holtz Idea-Ology Kraft Metallic Paper Pad 8X8 36/Pkg – Jewels
Tim Holtz Idea-Ology Kraft Metallic Paper Pad 8X8 36/Pkg – Confections

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *