Färgglada Tags med Tissue Paper

Denna veckan har jag gjort några tags med den stora härliga Fjärilsstämpeln från Tim Holtz och med 3 olika bakgundstekniker. Alla är gjorda med Distress Ink som bakgrundsfärg på ett vanligt vitt cardstock.

Här har jag lagt en stencil och över den lagt ett lager med Collage Medium Matte, låtit det torka lite och sedan tryckt Foilen som jag hade över och tryckt fast den rosa färgen från foilen på detta sättet.

Så här blev den färdiga som efter min foilering även blivit lite skvätt med svart color Mist och texten kommer från Tim Holtz-Snarky.

Här har jag använt Mustad Seed och Picked Rasberry som bakgrund på min tag men när jag både stämplat fjärilen och lagt ett lager med Tissue Paper så tyckte jag att färgen inte syntes tillräckligt och eftersom jag fäst mitt Tissue Paper med Collage Medium så la jag på ett lager med Distress Crayon.

Den färdiga tagen med den coola texten som kommer från Tim Holtz-Snarky, ett stickersblock med lite knasiga texter med både svart och vit bakgrund.

Här har jag gjort bakgrunden med Color Mist i rosa och en i grön/blå, när detta hade torkat så använda jag på nytt Dina Wakleys Tissue Paper ovanpå bakgrunden. Tagen har jag här klippt ner till en mindre storlek och satt på min bakgrund.

 

Material:

Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg
Tim Holtz Distress Collage Medium – Matte
Tim Holtz Idea-Ology Big Talk Stickers Tablet – Snarky
Tim Holtz Distress Crayon Set – 1
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Perspective
Tim Holtz Distress Ink Pad – Picked Raspberry
Tim Holtz Distress Ink Pad mustard seed
Tim Holtz Distress Ink Pad – Salty Ocean
Tim Holtz Distress Ink Pad – Peacock Feathers
Tim Holtz Distress Ink Pad spiced marmalade
Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection
Color Mist

 

Det var allt så här mitt i sommaren en måndag, hoppas att ni njuter och samlar på sköna stunder inför vintern då jag saknar ljuset och värmen som mest.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *