Min tokiga tjej!

IMG_E0061

Detta är min 4 åriga dotter, Astrid! Hon vet hur man kan göra sin mamma galen ena sekunden och i andra få mig att skratta så jag nästan kissar ner mig. Detta är Astrid en vanlig dag på väg till förskolan. Allt ska med i ryggsäcken, solglasögonen är på och hon har blommor i sitt hår. -Snälla  mamma, ta ett kort! Såklart gjorde mamma det! Sedan kom vi iväg!

Papperna kommer ifrån Amy Tangerine´s senaste serie , Stay Sweet. Den har inte kommit in ännu till butiken, men snart:-) perfekt serie till sommarens alla minnen med glassar, avocados, blommor,cyklar, kameror m.m. Allt i glada färger!

IMG_E0063

 

Nu njuter vi och suger ut allt av sommaren! Hoppas att vi ses om två veckor!

Material
DiP Scor-Tape – 1/5inch 5mm
Papperserien kommer in till Cili in Papers snart och den heter Stay sweet.

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *