Tim Holtz – sommarbukett

Hej, korten jag har visat här den senaste tiden har det varit mycket blommor på men det är väl sommaren med alla dess blommor som inspirerar. Själv blir jag glad av blommor – tänk vad tråkigt och färglöst det hade varit utan blommor. Dagens kort är en enda stämpel. När man stämplar en så här stor stämpel så är det nästan nödvändigt med en ”Stamping Platform” för det är väldigt svårt att på hela stämpelmotivet fint på en gång utan behöver stämpla flera gånger. Och för att få stämpeln på precis samma plats så är det ett måste 🙂 Det finns flera olika modeller och märken. Egentligen är den fin som den är med bara stämpeldynans färg (i detta fall svart) men jag har försökt mig på att måla blommorna i olika färger – en riktig sommarbukett.

Lite glitter på blommorna och ordet ”love” som jag stansade ut flera gånger och limmade ihop på varandra för att få höjd på det.

Material:
Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel Black
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Glorious Garden
Altenew Die Set – Script Words
Spectrum Noir Illustrator
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens 2/Pkg– Glitter Gloss 888N
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Metallic Silver Lining – 655n
Stamping Platform

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *