Mitt hem är min favorit plats!

IMG_E0057

Tadaaaa! Detta är mitt hus! Det är inte det vackraste huset, men det är vårt och jag älskar det. Här i lever jag med de jag älskar mest. Mannen i mitt liv som jag träffade för 14 år sedan. Här spenderar vi vår tid med våra barn Gustav född 2011 och Astrid född 2015.

De sista 3 åren har vi renoverat vår källare från grunden! Hela bottenplattan togs bort och golvvärme lades in. Vi fick bytt rör och dränerat. Pellets pannan byttes till bergvärme. Nya ytskikt blev det med, så det är en helt ny källare. Från gillestuga med furu från golv till tak är det nu klinkers och vita väggar. I källaren har vi ett stort tv rum med braskamin, fåtöljer och gamla soffor. Här umgås vi med varandra och andra, ett rum där det inte ska vara perfekt. Man får spilla, ett rum för liv och allt som hör till. Det finns även två mindre garderober, en tvättstuga, ett gästrum, mitt pysselrum/kontor och ett rum där vi har hyllor med förvaring.

IMG_E0058

Nu pausar vi resten av detta året , för att nästa år börja bygga ut ett rum på övervåningen och ett badrum i källarplan. Så nu, nu njuter vi av sommaren och att skapa härliga minnen ihop med nära och kära! Hoppas att vi ses om två veckor!

Material

Shimelle Single-Sided Paper Pad 12X12 48/Pkg – Sparkle City (Huset har jag klippt ut från denna serien, de 3 papperna i bakgrunden kan jag tyvärr inte finna var ifrån de kommer)
Simple Stories Puffy Stickers 4X6 2/Pkg – Lil Dude
Enamel figurer
Shimelle Thickers Stickers 5.5X11 2/Pkg – Box Of Crayons Phrases (liknande dessa har jag använt)
DiP Scor-Tape – 1/5inch 5mm

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *