Årets första julkort – Sizzix

Hej, idag visar jag några julkort, tror aldrig jag har börjat så här tidigt. När jag var i butiken senast så blev jag så förtjust i mosaik die´n med julmotiv. Bakgrundspappren är alcohol pearl/ink på svart glossy papper. Stansade ut ett ”hål” med dien på kortbasen och sedan limmade jag fast bakgrundspappren. Satt fast stick it på baksidan av guldpappret innan jag stansade ut dien, kom ihåg det denna gången – tyvärr har jag kommit på det för sent andra gånger. Det underlättar såå enormt mycket. Nu blir guldpappret en ram runt ”hålet” i kortbasen.

Alla stående kort har jag stämplat texten med Versa Mark och sedan embossat med embossingpulver. Endast kortet med julgranskulorna är God Jul utstansade med die.

Material:
Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 250gm – Glossy Black
Tim Holtz Paper Stash Stock Cardstock Pad 8X8 36/Pkg – Metallic Kraft
Stick It Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Geo Christmas 19-07
Sizzix Thinlits Die Set 4/Pkg – God Jul
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – God Jul
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Liten Jul A7
Tim Holtz Alcohol Ink 57ml – Blending Solution
Tim Holtz Alcohol Pearl 14ml – Mineral
Tim Holtz Alcohol Pearl 14ml – Sublime
Tim Holtz Alcohol Pearl 14ml – Envy
Tim Holtz Alcohol Ink Mixative 14ml – Gold
VersaMark Watermark Stamp Pad
Stampendous Detail Embossing Powder 18gr – Gold Opaque

Då får jag se om jag kan få ihop mina julkort i god tid innan det är dags att skicka iväg dem eller om det blir som vanligt att jag sitter med stor tidspress dagarna strax innan för att få klart alla innan jul.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *