Kalender

IMG_E1569

Nu har butiken fyllts på med massor av fina kalendrar från Me and my big ideas! De är så fina och det finns massor av fina tillbehör. Jag har klämt på de flera gånger, men ännu inte köpt någon. Däremot köpte jag detta under semestern.  En travel journal från Prima, som inte är större än en ”vanlig” plånbok. Till den köpte jag ”inserts”. Man får 3 i ett paket. En med veckodagar, en med månaderna och en med helt tomma sidor. Sedan får man fylla i månaderna och dagarna själv. Jag använde mig av ett Lawn Fawn stämpelset för att få dit datumen.

IMG_1568

För att få alla veckodagar så var jag tvungen att köpa två paket av ”inserts”. Här nedan ser ni ett månadsuppslag.

IMG_E1570

Här nedan ser ni ett veckouppslag. Jag har redan gjort hela året, det var så roligt att pyssla med. Det var längesedan jag satt så avkopplad med något som när jag fixade denna.

IMG_E1571

Jag köpte dessa klistermärkes häftena nedan från Simple Stories. Klistermärkena var perfekta i storlek för att passa i min lilla kalender.

IMG_E1566

Den som heter seasons har en perfekt sida för varje månad. Här ser ni april. Jag köpte till och med två av denna. Den första har jag redan klistrat in i min kalender för att den ska vara rolig att titta i redan nu, den andra har jag tänkt att använda när månaden kommer. Tänker att på påsk kan det ju vara kul att sätta ett klistermärke på ett ägg en dag då man kanske målat ägg eller till jul kan det ju vara kul med en gran just den dagen vi skaffar granen. Därav blev det två av den:-) Man kan väl inte ha nog av klistermärken?

IMG_E1567

Dessa 2 köpte jag också. Jag har så svårt att komma ut och röra på mig , men den vänstra använder jag lite som vissa använder när deras barn slutar med blöja och får en stjärna de dagar i kalendern som de klarat sig utan blöjan. Nu får jag ett fint ”träningsklistermärke” när jag varit ute och gått. Dessa använder jag bara på mitt månadsuppslag så att jag ska enkelt få en överblick hur det går för mig. Än så länge har jag satt dit ett klistermärke…men allt måste ju ha en början.

Den högra på bilden nedan använder jag när jag hittar på något som inte är träning , men som jag mår bra av och det är oftast när jag träffar mina vänner.

IMG_E1565

Ha det så gott !

Material

Prima Travelers Journal Passport Size 4.2X5.3 – Georgia Blues
Prima Travelers Passport Notebook Inserts – Georgia Blues
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Plan On It: Calendar
Simple Stories Planner Essentials Mini Stickers – Seasons
Simple Stories Carpe Diem Mini Stickers – Good Vibes
Me & My Big Ideas Stickers 298/Pkg – Fitness
Me & My Big Ideas Stickers 412/Pkg – Hello Friend

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *