Art Journal med Finnabairs Art Daily

Idag kommer det en sida till ifrån min Art Journal som handlar om mig själv. Denna bok är så underbart rolig att göra, då jag väldigt sällan scrappar saker som faktiskt handlar om mig själv.

Jag har börjat med ett lager gesso, för att inte färgen skall ha möjlighet att gå igenom pappret. Efter det har jag använt mig ut av en palettkniv för att lägga ut färgen. Färgerna jag har använt mig ut av är Finnabairs Impasto Paint. Det är en tjock färg, vilket gör den rolig att jobba med eftersom du kan få mycket struktur med bara färgen.
Jag har sedan lagt på Icing paste i silver genom en ut av Finnabairs stenciler.

Sen har jag stämplat med svart Archival Ink runt om, och även skvätt med färg över hela sidan.

Fotot har jag monterat på en bit svart cardstock för att få det att sticka ut lite mer. Undr fotot har jag även satt lite ostduk och en platt pappersblomma som jag hittade bland mina gömmor. De små textremsorna är stickers från Finnabair.

Tack för mig för denna gång.

Materiallista:
Prima Finnabair Stencil 6X9 – Manuscript
Prima Finnabair Art Extravagance Icing Paste 120ml Jar – Old Silver
Prima Finnabair Cling Stamps 6X7.5 – Don´t Forget To Fly
Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Cobalt
Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Eggplant
Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Heather
Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Azure
Prima Art Daily Planner Insert 6X7.7 W/36 Pages – Creation
Prima Art Daily Planner Rubber Stamps – Carte Postale
Prima Art Daily Planner Sticker Pad 4.5X7.5 12/Pkg – Sentiments

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *