Teen Spririt boy

IMG_1720

Hej på er! Ibland missar man underbara serier som kommer ut. Denna serien kom för ett par månader sedan, men jag fann den nu. Jag var ute och surfade på olika amerikanska scrapbooking sidor (minns tyvärr inte var jag hittade denna) och blev så inspirerad och kär i serien som användes. Gick över till Cili in Papers web butik och där var den! Teen spirit boy heter den och såklart fanns det en girl också.

IMG_1721

Så det var bara att införskaffa den och sätta igång och skapa! Jag skapade så mycket med denna serien som jag ville visa er så denna veckan bloggar jag idag och även på fredag. Om två veckor bloggar jag också både onsdag och fredag och då Teen spirit girl, den vill ni inte missa. Spana in den redan nu genom att trycka här. Trianglarna på layouten har jag målat dit själv med penna och linjal. Stämplade lite med Bitty Grunge annars är allt på layouten från Teen Spirit boy. Bitty Grunge är en bra ”att ha” stämpel), den kan man ha till det mesta.

IMG_1722

Jag var så inspirerad av denna serien så jag testade även på att vika ett kort som jag aldrig gjort tidigare. Jag sökte på youtube och star effect card, jag utgick från denna film

IMG_1723

Man gör dessa två delar som man sedan sätter ihop för att få den att stå och se ut som en stjärna, på detta sätt kan man även skicka den med posten, då den blir platt.

IMG_1727

Hoppas att ni har en bra vecka och att vi ses på fredag. Då kommer det mer från denna serien, 2 layouter.

Material

Echo Park Teen Spirit Boy
Scor-Tape .375X27yd
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Thin Mixed
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel Black
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Bitty Grunge
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *