Mer av Teen Spirit Boy

IMG_1716

Hej igen! Om ni följt bloggen i veckan så kanske ni minns mitt inlägg i onsdags? Gå och kika in den annars , så får ni ser mer av denna serien som jag även använder mig av i detta inlägg, Teen spirit boy.

IMG_1717

På denna nedan har jag använt mig av en stencil från Tim Holtz och även använt mig av hans Distresser. Även stämpeln jag använt är ifrån ett av hans set. Han gör bra grejer den där killen:-)

IMG_1718

Inspirationen till dessa layouter fann jag en dag när jag var ute och surfade på amerikanska sidor. Det är så kul när man inspireras av någon och så försöker man skapa något liknande. För mig funkar det väldigt bra att försöka lifta (härma) någon till en början , sedan blir det i slutändan inte samma, men det sätter i iallafall fart på kreativiteten.

IMG_1719

Hoppas att ni få en härlig helg och att vi ses om 2 veckor! Då bloggar jag både onsdag och fredag den veckan, Teen Spirit Girl!

Material
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel Black
Scor-Tape 0.25´X27 Yds
Vicki Boutin Color Kaleidoscope Thickers 5.5X11 89/Pkg – Colorful Phrase
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Vintage Photo
Echo Park Teen Spirit Boy
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Bitty Grunge
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Bricked
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *