Ett kort med maskrosor

Hej! Idag vill jag visa ett kort med stämpel från gemini (crafters companion). I setet så finns det både stämpel och dies, man jag ska bara använda mig av stämpeln idag. Jag använde Post it lappar för att göra en ruta, som jag sedan färgade in med Distress Oxide med hjälp av blending verktyget.
bild1
Jag stämplade sedan maskrosorna med svart Versafine en liten bit utanför rutan. Använde mig sedan av en text från Inkywings. Ritade linjer och några prickar med en svart penna runt kortet. Det var allt för denna gång. Ses om 14 dagar. Kram <3
bild2

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

Crafters Companion Gemini Stamp & Die Set – Dandelions
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Viktigt
Distress Oxide

MISTI Stamp Tool
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round

VersaFine Ink Pad Onyx Black


250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *