dylusions stencils & masks

Nu har det blivit ett nytt uppslag i min Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9. Jag har ju färglagt 2 uppslag med varje färg som finns av Dylusions Paint i den. Nu har jag jobbat på sidorna som jag färglagt med färgen – Dirty Martini. Ben fick bli på den ena sidan och sedan gjorde jag en ram med hjälp av journaling blocket runt honom och skar ut mellan honom och ramen. Texterna i ramarna är stickers och kommer från dylusions första sticker book. Längst ner på höger sida har jag satt en liten lapp där det står vilken färg uppslaget är färglagt med.

Ritade runt Ben på baksidan också. Har använt vit och svart posca penna för jag tycker de täcker så bra. Posca pennorna kan skvätta lite när man målar runt en stencil men jag tycker det är helt ok, i en art journal för här behöver det inte vara perfekt.

Det är så avkopplande att sitta och doodla i ramarna och på sidorna och som sagt det behöver inte vara perfekt, eller precis som någon annan gjort. Jättekul att hitta inspiration från alla möjliga håll och sedan göra något eget. Men visst ser ni att jag inspireras väldigt mycket av Dyan Reaveley.

Material:
Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9
Dylusions Journaling Block 9X5
Dylusions Paint 59 ml – Dirty Martini
Dylusions Stencils 9X12 – Ben
Dyan Reaveleys Dylusions Stencils 9X12 – Star Struck Large
Dylusions Stencils 9X12 – Squiggle
Dylusions Dyalog Stencil – Border It
Dylusions Creative Dyary Sticker Book
Posca Paint Marker Pen PC-1M – Black 24
Posca Paint Marker Pen PC-1M – White 1

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *